Loader

507 55 55 71    |    biuro@chm.media.pl

ul. Mydlarska 69, 04-690 Warszawa

Polityka prywatności

Przetwarzanie danych osobowych

Szanowny Użytkowniku,

W związku z wejściem w życie 25 maja 2018 r. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane dalej jako „RODO”) informujemy, że:

  1. Administratorem danych osobowych, pozyskiwanych za pośrednictwem tego strony internetowej www.chm.media.pl jest CHM STUDIO Anna Rayzacher, z siedzibą w 04-690 Warszawa, przy ul. Mydlarskiej 69, NIP 532 187 19 88, tel. 507 55 55 71, e-mail: biuro@chm.media.pl.
     
  2. Dane osobowe zbieramy w następujących przypadkach:

    Wiadomość przesłana bezpośrednio na nasz adres e-mail, celem przetwarzania danych (imię, nazwisko, numer telefonu, e-mail) jest udzielenie odpowiedzi na Twoje zapytanie. Podstawa prawna: RODO art. 6 ust. 1 lit. b (obsługa zapytań ofertowych) lub art. 6 ust. 1 lit. f (zapewnienie odpowiedniej obsługi innych zapytań).
     
  3. Pamiętaj, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale bez ich przekazania nie możemy zrealizować ww. celów.
     
  4. Dane osobowe będą przechowywane przez okres obsługi Twojego zapytania.
     
  5. Masz prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania. Masz również prawo cofnąć wcześniej wyrażoną zgodę na przetwarzanie danych oraz wnieść skargę do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO).
     
  6. Zapytania związane z przetwarzaniem danych osobowych prosimy o przesyłanie na adres biuro@chm.media.pl z dopiskiem „RODO”.
     
  7. W serwisie internetowym korzystamy z plików cookies, które wykorzystujemy w celach statystycznych oraz dopasowania wyglądu i funkcjonalności serwisu do Twojego urządzenia (więcej na ten temat w Polityce Prywatności). Ponadto, pliki cookies umożliwiają tzw. profilowanie, które jest przez nas wykorzystywane do wyświetlania reklam w ramach remarketingu (na podstawie RODO art. 6 ust. 1 lit. f). Jeśli nie wyrażasz zgody na profilowanie, zmień ustawienia swojej przeglądarki internetowej w zakresie obsługi plików cookies.